Горјан Тозија напраи ГИТЛА од кај филмаџиите

Горјан Тозија – Медо се повлекува од претседател на филмските професионалци

tozija_medo_cannes

 На Годишното собрание на Друштвото на филмски професионалци на Македонија биле усвени годишните извештај за работата на претседателот на ДФПМ, Горјан Тозија и Директорот на ИФФК “Браќа Манаки”, Лабина Митевска.

Но претседателот на Друштвото, Горјан Тозија најавил дека се повлекува.
Goran_Tozija_MedoТекстот од  a1on.mk во целост може да го прочитате тука

Посетено 885 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

https://animedao1.com/. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

My Hero Academia Episode 11

Your Name.

AnimeDao My Hero Academia Episode 13

AnimeDao Tokyo Revengers (Dub)

DON'T TOY WITH ME, MISS NAGATORO