Голата комшика

Сеуште никој ја нема видено

Ајде сега да бидеме искрени. Феноменот ‘ГОЛА КОМШИКА’ е романтична фикција која може да ви ја раскаже секој маж. Голата комшика е елиен. Уствари не елиен, БОЖЕСТВО e.

Никој ја нема видено, но сите упорно живееме со надеж дека еден ден ќе се појави токму на нашата врата. Штотуку истуширана, во бел пешкир.

Посетено 1.623 пати