Го знам пинот на Александар Македонски

[fblike]по медиуми
– знам дека власта се спрема да апси познат бизнисмен
– јас знам кој го уби Трајковски
– јас знам, јас знам..сите нешто знаат
и се прчат по медиуми и ништо конкретно
не кажуваат
Е па јас му го знам пинот на Александар Македонски
знам кај му е гробот и знам кај ги криел цигарите
како мал и ќе си ќутам додека вие не кажете што знаете
Text-to-speech function is limited to 100 characters
Посетено 528 пати