БЕГАМ

begam_baronessa
Бегам од твојата мистерија, од твојот разврат
бегам од се она што ти страстно го љубиш
го возвишуваш
оној мој свет, скирен во постела од свила
оној мој одраз во ноќта…
оној мој копнеж….
Твојот алхохол за мене е поезија
секој дим од цигара ми е стих…
а твоето дело е како оргазам за телово
Душава ја оставам за она поголемото,
онаа желба и разгор да го љубам твоето јас…
Посетено 527 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!