Ѓубре-Free Маало Во Скопје

skopje off net
Фото: off.net.mk

пред моја зграда од уличката, паркингот,
велосипедската патека и дрворедот
ќе направеле уличиште со 4 ленти
Ама овој проект бил многу еколошки
Фрлаш ѓубре директно од прозор
тоа паѓа врз некоја кола која
истото ќе го однесе во друга населба
Ќе бидеме прво ѓубре-free маало во Скопје
Освен ако возачот не закочи,
па ти се качи дома и те зџигери од мавање
Тоа му е едина маана на проектот +250
други ситници

Посетено 271 пати

https://animefreak1.com/. AnimeFreak #1 Site to watch thousands of dubbed and subbed anime episodes including Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, One Piece

AnimeFreak Horimiya (Dub)

english anime AnimeFreak My Hero Academia

SK8 the Infinity (Dub)

That Time I Got Reincarnated as a Slime

AnimeFreak Attack on Titan Final Season (Dub) Episode 8