Еве зошто Шкотските полицајци имаат одличен смисол за хумор (Видео)

Ова е кратка шега од шкотската Тв серија Burnistoun.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=b26Ll9q77Pw[/youtube]


Поуката од оваа приказна е
:

Никогаш не цицај нешто од некој што не го знаеш,
немој дури ни од полицајците.

 

Посетено 3.263 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!