Една насмевка и 2 топли очиња

dve ocinja

За да бидеш среќен не ти требаат
пари, ни хациенди, ни јахти
ни кола од милион кома четири евра,
Ти фали една насмевка
и 2 топли очиња
Толку…
Звучи ептен лесно ама ај најди ги ?
Посетено 1.745 пати