Единствената Мана На Мобилните Телефони

charge

Треба да напишат на задната страна од мобилниот од што е направен за да имаме што да читаме додека сме во WC кога немаме Wi-Fi. 
– Усул


Посетено 1.382 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!