Доваѓат деца на плажата со родителите, фрлат ми храна, сакат да се сликат со мене

[fblike]morz_majkatiitatkoti

Доваѓат деца на плажата со родителите, фрлат ми храна, сакат да се сликат со мене, мислат дека сум морж. Море марш да ви…

Posted by Кирил Стоименов on Friday, June 3, 2016

Посетено 1.020 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!