Ве поздрави дОНаЛд од Мелбурн…

goce

”Ja su DOnald Jovanovsky od Melburn,saka da kaza deka macedonia e ednai edinstwena,nema potopra drzava, gad save as olllll”

Прати си ги внучињата да живеат у наште студентски и да се лечат у наште болници.

Posted by Кирил Стоименов on Friday, December 1, 2017

Посетено 768 пати