Скопјеееееее…мое си

..ќе се наполниш сонце, љубов, воздух, па ќе се качиш на клупа, таму горе високо, највисоко..ќе се вртиш, вртиш, додека не си го свртиш светот кон себе, ко ти што го гледаш и ќе викаш Скопјеееееее…мое си, твоја сум..мамо кажи им дека таа сум…

Посетено 983 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!