Честит ден на менталното здравје!!! – Кирил Стоименов

Честит ден на менталното здравје!!!

mental

Пет совети троа да го негувате:

-Не се оптеретувајте со тоа дали сте ‘нормални’ или не. Нема ‘нормални’ има само недијагностицирани
-Најголем его-трип е да го победите егото
-Редно време е да научиме како да разговараме
-Не газете боси по плочките
-Заебанции на своја сметка, ЗАДОЛЖИТЕЛНО по сто пати на ден, пред и после јадење. Трици
Посетено 291 пати