Од што се плаши најмногу чичко Хичкок?

*Извадок од интервју:

“- Господине Хичкок, вашите филмови претставуваат огромен шок за публиката која додека ги гледа е исплашена до смрт. Од што се вие најмногу плашите?
-Од полиција.”

Посетено 383 пати

Hero Return Episode 12 at website https://animefreak.ws. See more sites like animefreak

Watch Hunter x Hunter Episode 78 (https://animeheaven.pro/m/LDJ/ep-78) at website https://animeheaven.pro dragon ball super anime heaven