Беглија: Шумски сообраќаен метеж заглавен 70 години

NikoBanerTel_WebОвие апокалиптични слики не се од ниеден хорор филм, туку од најголемата гробишта за автомобили во Белгија. Се верува дека автомобилите се остаени од страна на Американски војници за време на Втората светска војна. Погледнете ги овие петстотини ретро каросерии претворени во гробови.
Посетено 2.051 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!