Бабо, ова е “Луј Витон”, а не торба за на пазар!

Објаввта на социјалната мрежа во Тајван стана сензација на интернет откако корисникот открил дека неговата баба брендираната ташна која и ја поклонил ја користи во сосема погрешни цели – за намирници од пазарот, пишува BBC.

Torba-1

 

Популарната ташна "Луј Витон" позната како "Neverfull"
Популарната ташна “Луј Витон” позната како “Neverfull”

 

Посетено 695 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!