Автономна Зона – Втора Вечер

Студентинте во #АвтономнаЗона се сместија ко во свој дом
DSC_2304

Тие не отстапуваат од своите барања и нема да се поместат ни сантим од своите ставови.

Студентинте во #АвтономнаЗона се сместија ко во свој дом. Хармоничниот амбиент го одржуваат вешто преку музика, сликање,учење, дружење, играње најразлични игри и т.н. Тие не отстапуваат од своите барања и нема да се поместат ни сантим од своите ставови. Погледнете ги фотографиите од втората вечер на Филозофскиот факултет.
 Фото: Дарко Стојковски
Посетено 984 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!