Ау извинете грешка

Gligoro_majkatiitatkoti

Па добро бе како може уште да постајат луѓе
што го вртат твојот број и те прашуваат:
„а кој е на телефон?“
Му лупнав „Кабинетот на Глигоров“
„ау извинете грешка“ и затвори

Ебате simple table 

 

Посетено 4.514 пати