Ако те жуљаат гаќите, намести си ги…

zadnikot_sonja

За правилно да ги сфатиш нештата, иисл да миш со своја глава, треба да стоиш цврсто на земја, со ширум отворени очи, големо срце и раширени раце…но, најпрвин ако те жуљаат гаќите, намести си ги…да не ти буричка некој друг..тогаш нема да мислиш со главата..ќе мислиш со задникот…

Посетено 1.470 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!