Почеток на 90-ти…

Почеток на 90-ти у белградски жаргон прв пат почнува да се употребува изразот “спонзоруша” за да се опише жена која се појавува во јавност како пратиља на типче од новата скоројевичка елита, нагло обогатен(којзнае на каков начин).
#ТакаСиЕ  Кројачот од Панама

Посетено 137 пати

That Time I Got Reincarnated as a Slime (https://kissanimeonline.com/m/A9ge) Episode 24 at KissAnime kissanime pokemon

The Rising of the Shield Hero Season 2 (https://funimationfree.com/m/Zp10) Episode 1-Preview at website https://funimationfree.com funimation france