ОСКАР: 20 најинтересни фотки

Best selfie ever was retweeted more than 2million times
Best selfie ever was retweeted more than 2million times

Погледнете ги  20те фотографии кој го одбележија годинешниот Оскар.

Посетено 1.216 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!