“Каде песно моја” од Зоки Панкер

Имаше една песна што многу ја сакав
Ја слушав по цели денови и ноќи
Станав зависен од неа ама ако,
убаво ми беше
И еден ден ми вика
„не можам повеќе, си одам“
„Како ?.. ме зезаш нели?“
„не..готово е меѓу нас“
„Ама зошто…што сум згрешил?“
„Ништо , ми здосади..ќе идам во свет,
сакам и други луѓе да уживаат во мене“
„Не си фер.. се радував со тебе, тагував со тебе,
си легнував и се будев со тебе“
„Ќе си најдеш нова песна, милион песни има на светов
….жал ми е, не сакав овака да искочи
ама тоа е .. ај чао“…..и се исклучи
Ме остави без музика, само со
гласовите во мојата глава.
Ја гледам понекогаш на You Tube,
не е више мојата песна…. изгледа никогаш и не била

П.С. не е постираната песна,
ама насловот ми се погоди

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=VyWmwS9sCTw[/youtube]

 

Посетено 465 пати

4anime. biz. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

4Anime Dragon Ball (Dub)

english dubbed anime Naruto: Shippuden

4anime How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom

4Anime SK8 the Infinity (Dub) Episode 8

Komi Can’t Communicate Episode 1