Апел За Итна Помош

Да го спасиме животот на Анкица Стојковиќ. – Доколку сакате да помогнете…кликнете ТУКА

ankica i petar stojkovic

Апел за итна помош. Да го спасиме животот на Анкица Стојковиќ. 

ДОНАЦИИ за ПОМОШ

Петар Стојковиќ, Јабланица 29А, 1000 Скопје
транс. с-ка: 210501585637903

депонент: НЛБ Тутунска Банка АД Скопје

 

Посетено 266 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

Watch The Rising of the Shield Hero Season 2 Episode 1-Preview (https://kissanimeonline.com/m/KVeX/ep-1) at website https://kissanimeonline.com kiss kiss anime

Dragon Ball Z Episode 291 at website https://funimationfree.com funimation chromecast