Љубовта не е збор за во прости реченици

prstinjaНекои луѓе премногу често си дозволуваат да ја стават љубовта во секоја реченица. Понекоаш и без врска. Ќе ја спомнат љубовта во некој контекст, кој воопшто не е соодветен и мислат дека со тоа завршиле работа. Грешка луѓе мои. Љубовта е за во прости реченици. Љубовта е простопроширена.

Посетено 2.286 пати