Здраво дечко, за мене една рибља чорба ако може?

– Ќелнер извини, една рибља чорба ако може?
– Нема рибља чорба, едно атомско склониште ако сакаш?

Posted by Кирил Стоименов on Thursday, October 13, 2016

Посетено 104 пати