Високи потпетици во кревет – да ги носите или не? И зошто?

Познато е дека дамите се тие што го заведуваат  партнерот. Со таа цел, тие се служат со секакви помали или поголеми расположливи оружја. Со желбата да ја зајакнеме сексуалната тензија и да доведеме другата личност до возбудување, спремни сме на различни потфати.

Секси долната облека која ја носат девојките обично во кревет и сосема редовна појава. Меѓутоа кога ќе се спомне носењето на високи потпетици, многумина од нив ќе застанат и ќе се размислат дали воопшто да се впуштат во таквата авантура. Зошто е така, ви откриваме во оваа прилика.

Пред сè, ни се чини дека загриженоста им создава слобода, за која имаат впечаток дека нема да ја имаат во дадената ситуација. Затоа што чевлите, а особено оние со високи штикли се наменети за одење, и тоа макотрпно одење, а не за лежење. Напротив, високите штикли ви овозможуваат апсолутно да господарите со територијата и ситуацијата. Драги дами, сетете се и сами колку женствено изгледате кога вашите високи потпетици ја издолжуваат вашите нозе и ги затегнуваат сите мускули на нив.

Високите штикли ја носат таа сосема доволна доза на „безобразлук“ во вашата спална соба. Кога треба малку да ги зачинете работите на полето на сексот, тие претставуваат најлесно решение, секогаш на дофат на рацете. Скоро да не постои маж кој нема да се сврти или да воздивне по девојката во високи штикли на улица. Замислете го неговото воодушевување кога е во прашање неговата девојка оскудно облечена, и уште со потпетици кои ја истакнуваат нејзината грандиозност.

Фактот дека високите потпетици имаат посебна моќ, ќе ја запали страста во креветот. Понекогаш и самите тие ќе бидат доволни за уште поголемо задоволство. Носењето на високи штикли се чини дека личностите од женскиот пол се чувствуваат женствено и заводливо, што им дава дополнителна мотивација за секс.

Вашиот партнер ќе биде и повеќе од благодарен доколку го изненадите со високите потпетици во кревет!

Посетено 185 пати