Видеото На”Технаџиите” За Еден И Пол Месец Има Повеќе Од 4 Милиони Прегледи На ФБ!

[fblike]tehnadziite na mit-pocetna_majkatiitatkoti

“Технаџииве” ги бива…за мерак сеНевидено денсање….напомена, музиката е накнадно стаена.Погледнете го на: https://www.youtube.com/watch?v=Ydq8bxXeC20

Posted by MAJKA TI I TATKO TI on Saturday, November 7, 2015

Посетено 809 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!