Утринско кафе со Антон Моцан

utrinsko kafe baner CRN tenok

Антон Моцан, адвокат Не сум голем кафеџија. Најчесто утринското кафе, со оглед дека брзо спијам, го пијам од ранорано, веднаш после првото го пијами второто со што ја исполнувам дневната норма. Во текот на остатокот на денот пијам разноразни пијалоци но кафе веќе не,можеби заради приказните дека од кафе расте опашка.
Мој музички избор: “Шоуто мора да почне”

Посетено 2.336 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!