Марјан Камиловски

utrinsko mainl

Марјан Камиловски – Академски сликар

marjan kamilovski_majkatiitatkoti

[fblike]

Утринско кафе/односно чај, го пијам експресно и од нога, дома. Потоа одам во Ливница РЗ Институт каде што го привршувам проектот кој го работам со колегата Јанев за Скопје 2014. Копнеам за денот кога утринското кафе ќе го пијам некаде во некое кафуле во центар и ќе го набљудувам моето конечно завршено дело праејќи и се важен на мојата многу поубава половина.
Посетено 2.500 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!