Светот На Мило Низ Италијанските Згради

Артистот Франческо Камилио Џорно алијас Мило, низ едноставни црно бели форми, низ кој ретко се провлекува некоја друга боја, прави феноменална урбана креација врз фасадите од овие згради. Добитник е на повеќе награди за улична уметност.

Посетено 201 пати