ВЛАТКО КАРАНАКОВ

[fblike]utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

Влатко Каранаков, професор
Влатко Каранаков, професор
Иначе не сум мерак за кафе, пијам само ради цигара (пет цигари), а ако не пијам кафе не пушам од сабајле. Најчесто сум друштвен “пушач и пијач на кафе“. Имам прекрасна екипа колеги на Факултетот за дизајн и технологии на мебел и ентериер кои ми го разубавуваат денот. И нормално јас имам еден бонус, работам со чудесни млади луѓе, т.н. студенти, PRICELESS

Во таа чест од мене песмица:

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=fVHUcsgiSxA[/youtube]

Посетено 1.526 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!