Школски трауми од есента… – Кирил Стоименов

Омилена тема за писмена по македонски јазик со која фосилниот професор уште толку ти го закакува веќе
мега-депресивниот почеток на учебната година и се тоа со цел да ја убие сета креативност низ спроведување на децениски-излижаниот школски програм. Неприкосновено се надоврзува на темата ‘Како го поминав летниот распуст’.

Клише и горење на цели мождани хемисфери.

Посетено 377 пати

Watch Wandering Witch: The Journey of Elaina (Dub) Episode 1 at website https://kissanimeonline.com weathering with you kissanime

Watch That Time I Got Reincarnated as a Slime Episode 24 at AnimeFreak animefreak