Лет (ит би)

ми снема време let it be la linea_elena_post
ми се скуси
го пробувам..
ко блуза од 4 одделение
на вриење пуштена
направено
се изгужва
се изветви
се стутка
се истанчи
две линии
се направи
……………. _ _
………|/….
…\ /…..
па лета.
Посетено 1.171 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

Watch Fire Force (Dub) Episode 14 at KissAnime kissanime gone

Watch Onyx Equinox (Dub) Episode 5 at website https://animeplanet.cc. See more tower of god anime planet