Што да направиш ако маж плаче?

„Ако маж плаче“ – Инструкции за жените

1. Биди тактична. Прави се дека не го приметуваш пригушениот машки плач.

2. Ако плачот не е доволно пригушен, потапшај го маж ти по рамо и кажи му: „Добро бе, добро!“

3. Ако маж ти и понатаму плаче, провери му го памперсот и подои го.

Види извор

Прочитај што да правиш со расплаканата жена: тука

 

Посетено 179 пати