Африканците почнаа да пристигнуваат во Македонија (ВИДЕО)

По најавата на еден пратеник, кој сакаше да остане заштитен со својот пратенички имунитет, дека еден милион Африканци ќе дојдат во Македонија, репортерот на Фчерашни новости, Кузман Статива, успеа да направи интервју со првиот Африканец кој го најави бранот на уште 999,999 илјади Африканци кои треба да пристигнат.

Што ни изјави тој и како се снајде во Македонија, можевте да видите во епизодата завчера, а истата таа е веќе достапна на платформата наречена јутјуб или јутјубска платформа, како сакате.

Повелете:

Посетено 625 пати