Потпуно се слагам со незадовољството околу немањето на зелен бран на Поголемиве Булевари!!!

Потпуно се слагам со незадовољството околу немањето на зелен бран на Поголемиве Булевари!!!
Али никако не можам да разберам, ЗАШО сите оније кои ИМААТ ПОНОВИ АУТА, коЈ имааТ сиСтем ЗА АУТОМАТСКО ГАСЕЊЕ НА МОТОРОТ, кога колата стои у место, ГО ИСКЉУЧУЈАТ!!!
Ало, да се разбереме ако возите такво ауто, това е така напраено, НЕ ЗА ДА ВИ ЗАШТЕДИ БЕНЗИН; НЕГО ДА ЈА ЗАШТИТИ ОКОЛИНАТА!!!
Ете, пред некојден, ЕДЕН „Газда“, коа го питаФ заШО го праи Това, ми рече;
АААААаааааааа, а Анласерот после, да ми се расипе Сакаш, а ???
АНласери да те изедат, ауто од 25 – 30 хиљади = он мене Анласер ?!?
Е затова ми беше постот пред некој ден:
ШТО ЈЕ СЕЉАК ГЛУПЉИ, ТО ЈЕ КРОМПИР ВЕЧИ!!!

Мите Кум Лазаревски

Посетено 595 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!