Поради оваа асоцијација во квизот „Слагалица“, цела Србија се изнасмеа! (Видео)

За љубителите на квизовите, како домашните, така и странските, квизот „Слагалица“ сигурно не е непознат поим. Но, и за оние кои помалку се „заинтересирани“ за ваков тип на забава и едукација.

Она што го привлече нашето внимание е асоцијацијата поради која цела Србија се згази од смеење.

Па погледнете и зошто:

Имено, при решавањето на колоните за асоцијација, учесниците Никола и Драгица, наизменично ја отварале колоната G, во која биле испишани асоцијациите: цигара, ручек, одмор, а последната гласела: Дом за здравство.

Конечното решение било: пауза, што предизвикало огромна смеа на социјалните мрежи, имајќи предвид дека тој збор, дури и кога се работи за Домот за здравство, е нешто што стана вообичаено.

За тоа и сведочи и твиот на Иван Миленковиќ, кој е ретвитуван повеќе од 400 пати и со речиси 3.500 лајкови.

Посетено 1.046 пати

Attack on Titan Season 3 (Dub) (https://animeplanet.cc/m/rAng) Episode 12 at website https://animeplanet.cc anime planet anime

2.43: Seiin High School Boys Volleyball Team (https://animefreak.ws/m/81Km) Episode 2 at AnimeFreak animefreak