Понеси си го само најнеопходното во една торба! Say No More!

Кога ќе ми кажат да понесам само една торба, а притоа да го понесам најнеопходното, тогаш ми текнува и на се’ што можеби ќе ми потреба.

Ствари кои не ги користам, а ако не ги понесам, се дешава најапсурдната ситуција кога баш тоа ми е баш најпотребно.

Изгледа не сум единствена, и во наша чест, светските дизајнери створиле џиновски торби, ранци и куфери:

Посетено 111 пати

Jujutsu Kaisen (TV) (Dub) Episode 9 at website https://animeflix.nl animeflix the promised neverland

Hero Return (https://animeheaven.pro/m/683P) Episode 12 at website https://animeheaven.pro. See more anime heaven org