Кога не ти иде, ама со глава ѕид буташ

calimeroПосере те клукајдрвец, нагазнеш у тофте, исплиска те кола успат, јавуват ти дека твојте загинале у сообраќајка, другарите ти праќат линк од аматерско порно на сестра ти со некој црнец на крек, ѕвоне ти се женска ти и ти соопштува дека раскинувате пошто акаш по кафани и не и посветуваш уопште внимание и дека секако веќе пола година се ебе со избацувач од Каменица, гледаш ја бившата успеала у живото и уште мислеш дека Бог е концепт. Прав прогресивец.

SMARTcom MAL banner text

Посетено 352 пати