Понеделник, декември и плус тоа надвор минус десет по чичко Целзиус…

1. Декември, понеделник, -10 по брато Целзиус
2. Те мачи дилема
3. Дали бесилката да ја постаеш у подрум, или на таван
4. Купувајте македонски производи

Посетено 170 пати