Пијандурска слеткоречивост!!!

Уште една од серијата пред-коперациски теоретичари на заговор:

Еден комшија виснат пред коперација, го празни пивото за 12 секудни и вика по продавачката:
-Девојче, донеси ми уште едно пиво, и прекини да ми подметнуваш вакви БОЦИ СО КИСЛОРОД!!!

Посетено 431 пати