Перење мозок со Џингл Белс

“Системски ви го испраа мозокот за првата асоцијација за Божиќ и Нова Година ви биде Џингл Белс, место Девојчето со ќибритчиња” – Фејсбук статус на Оливера Петковска

Посетено 874 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!