Па нормално дека ќе бидеш сама, сексуално пасивна и на антидепресиви…

osamena

Немаш слика у бециклистички,
со хулахоп,
Kito сандали,
буба-мара панделка,
бејбидол
и лента со Дајте Музика?

Па нормално дека ќе бидеш сама,
сексуално пасивна,
на антидепресиви,
ќе одеш на мирни протести и ќе пушеш Rondo 100’s!!!

 

Посетено 4.638 пати