Oн е нејзино круфче, а она негова праскичка

krufce-i-praskicka_blender

У денот се слушаат 136 пати ама битно цел универзум чита на фб дека он е нејзино круфче, а она негова праскичка.

Море само блендер за такви!

Посетено 924 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!