Ни сам на себе не си кажувам за кого ќе гласам

За разлика од многуте што јавноglasanje_zokipanker
кажуваат за кого ќе гласаат
јас ќе гласам тајно.
Дури ни сам на себе не си кажувам
за да не ми се испушти на пијано

Посетено 275 пати

One Punch Man 2nd Season Episode 12 at AnimeHeaven arifureta anime heaven

Akudama Drive (Dub) Episode 4 at AnimeFreak animefreak attack on titan