Нешто ми се чудни тие женските списанија

cudejki-se-pocetnaСтварно ми се чудни тие женски списанија и магазини. У 99 страни кажуваат стотици теории како тоа мажите се свињи, дебили и кретени, а на последната пишува илјада причини зошто е добро секое сабајле да ги будите со блоуџоб.

SMARTcom MAL banner text

Посетено 442 пати