Не признавам ’’не знам кај се менува на кирилица.’’ Прашај!!

Фејсбук статус: Оливера Петковска
kirilica_justpurpling[fblike]
Добро бе?!! Толку ли е тешко да кликнете на Alt+Shift?!? Не зборувам за широки народни маси, ама коа гледам професори, интелектуалци, политичари…како пишуваат статуси на латиница од земјата на сесловенската писменост, па стварно ми се подгаднува така малце!

Не признавам ’’не знам кај се менува на кирилица.’’ Прашај!!

Уствари не прашувајте! Еве ќе ви нацртам овде. Не може бе да ги едуцирате децата и да го застапувате народот, а да ми пишувате siski, mazzi, uzziva… и останати гадости!

595x90

Посетено 1.513 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!