Нашата генерација беше сведок на поголема катастрофа од Втората Светска Војна

Час по историја…

Професорката цел час објаснува за катастрофите од Втората Светска Војна, од хумана па се до економска гледна точка.

Еден школски ноншалантно крева рака…

Професорката:

-Кажи Никола?
-Нашата генерација беше сведок на поголема катастрофа од Втората Светска Војна.
-Како тоа?
-Не ли ви текнува на Евровизија кога Израел даде 12 поени на Германија!

Посетено 178 пати

The Devil is a Part-Timer! (Dub) Episode 13 at website https://funimationfree.com funimation dragon ball super

Bleach (https://gogoanime.be/m/60A) Episode 366 at website https://gogoanime.be gogoanime anime list