На ФБ се пишува брзински и се греши


На ФБ се пишува брзински и се греши.

Ама ептен многу народ не знае правопис и граматика. Не ќе да е од брзинското 

Ај оние човечињата на батерии, за нив е јасно 111.

Ама некои, како да ги наречам “градски фаци” се трупови.

Имаш : от, напрет, носеф, прф, сватиф, ниф, грацки, децки, прецедател, миљон, снек, мрас………..

Ќе се озрачиме 

Посетено 75 пати