Молба до тие што идат на море

Исклучи интернет, телефон ма све исклучиBeach with smiling sun
освен бај-пас.
Кога ќе се вратиш ќе гледаме што си јадел,
колку пива си испил,
какви купачи, какви цицки,
или лак на нозете имаш
колку баклави имаш на стомакот
колку ти е цехот во таверна
Не ни бега тоа.
А додека си таму едноставно заборави не’

Посетено 1.537 пати

https://animeflix1.com/. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

watch anime Horimiya

animes online Hunter x Hunter (2011)

anime sites How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Episode 2

ANIMEFLIX Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Part 2