Мал си ти, не си јадел авансен ќутек…

Порано:

1. Пред да искочиш добиваш ќутек за не дај боже ако напраиш глупост

2. Праиш глупост

3. Јадеш пак шамари со мотото ‘Ќе разговараме дома за ова’

4. Дома уште една порција

 

Посетено 522 пати